Őszi tökfarmok Toronto környékén


Ha őszről és Halloweenről van szó, akkor mindeninek a faragni való tökök jutnak eszébe. Toronto környékén rengeteg tökfarm található, ahol nem csak tököt lehet válogatni, de számos remek családbarát programon résztvenni. A legtöbb tökfarm szívesen várja a kicsiket és nagyokat egyaránt, és remek őszi szórakozást kínál a látogatóknak. A számos farmon van kukorica labirintus, kisállat simogató, süteményes stand, és persze minden féle színű és méretű tök. A tökfarmok a héten minden napján nyitva vannak, és késő délutánig látogathatóak Ám a hétvégi jegyen hamar elfogynak, hiszen minden családos inkább hétvégente szeret kirándulni.

Nem csak faragni való tököt lehet megvásárolni, de sütő, főző, és dísztököt is lehet találni a farmokon. Néhány helyszínen tökfaragó órát tartanak a kicsiknek, van ahol pedig őszi tökös pitét süthetnek a látogatók. Gyerekek és felnőttek egyaránt kedvelik a tökfarmokat, hiszen kellemes időt tölthetnek párjukkal, barátaikkal, vagy családjukkal a szabad levegőn.

Az elmúlt években a tökfarmok akkora sikert arattak, hogy egyes helyszínek a legváltozatosabb programokkal szélesítik ki a repertoárjukat. A farmokon belehet fizetni lovas hintózásra, őszi vadvirág csokor készítésre, vagy tök dzsúsz főzésre is. A farmok különleges és egyedi dekorációval próbálják csalogatni a látogatókat.

Minden helyszínre a járványra való tekintettel előre megvásárolt jeggyel lehet csak érkezni, amit a tökfarmok hivatalos oldalán lehet megvenni. Itt (https://www.toronto.com/things-to-do/pumpkin-picking-in-toronto) megtalálhatja a listát a Toronto környékén található tökfarmokról.