Marvel’s Avenegers Kiállítás


Egy különös álláshirdetésre lettek figyelmesek Toronto lakói az elmúlt napokban. Egy különleges és titokzatos pozíciót hirdettek meg, amiben a megfelelő jelölt egy Avengers menedzser lenne. Természetesen a rajongók azonnal rájöttek, hogy nem lehet itt másról szó, mint a nagysikerű Marvel’s Avengers kiállításról, ami eddig a világ pár városában debütált csak, köztük New Yorkban, Párizsban, és Las Vegasban.

A páratlan kiállítás egy interaktív adaptáció is egyben, ahol a látogatók nyomon követhetik kedvenc szuperhőseik fejlődését és történetét. A kiállítás részét képzik az eredeti díszletek, jelmezek és az ‘Avengers kiképző terepe’ is, amin a látogatók is végigmehetnek. A hivatalos holnap szerint a kiállítás nem csak érdekes és különleges, de oktató jellegű is, ahol a látogatók és érdeklődők betekintést nyerhetnek a Marvel világába. Minden korosztálynak ajánlott a kiállítás.

A Marvel’s Avengers kiállítás A Yorkdale Shopping Centreben lesz megtalálható, ahol a látogatók közel 2500 négyzetméteren csodálhatják meg a díszleteket és a különleges darabokat. A kiállítás Novemberben fog megnyílni, ám pontos dátumot meg nem hirdettek ki. Jelenleg az Avengers STATION (https://www.avengersstationcanada.com) kanadai oldalán lehet feliratkozni, hogy azonnal értesülhessünk a megnyitásról.

Minden minden más kiállítás jelenleg, a Marvel’s Avengers is előre foglalt jeggyel és időponttal lesz látogatható.

Forrás: https://torontosun.com/news/local-news/massive-marvel-avengers-exhibit-bound-for-toronto