Hálaadás


Közeledik a Hálaadás, bár nem a megszokott módon fog telni az ünnep. A nemrég bevezetett szigorítások minden háztartásra vonatkoznak, így a vendégek fogadása is limitálva van a maximum tíz főre. A vészesen növekvő számok miatt a kormány arra kéri a lakosokat, hogy gondolják újra az ünnepi programjaikat, és próbálják meg csak a háztartásukban élőkkel ünnepelni. Számos ünnepi esemény elmard a vírushelyzetre való tekintettel, és a kormány mindenkit az elővigyázatosságra int.

Torontó és környékén sok lehetősége van az embereknek ünnepi menüt rendelni – vagy akár küldeni – ha nem akarnak a főzéssel babrálni. A szabadon látogatható helyszínek közé tartoznak a tök- és almafarmok, ahol barátainkkal és családunkkal tököt és idény gyümölcsöket szedhetünk. Sok farm szélesítette ki a kínált programjait, hogy a látogatók minél több több dolgot élvezhessenek a szabad levegőn. A gyerekek tökfaragáson vehetnek részt, vagy meglátogathatják a kisállat simogatót, a felnőttek pedig őszi csokor kötést tanulhatnak, ami tökéletesen illik majd a hálaadási vacsora asztalra.

Kézműves programok is várják a látogatókat a hosszú hétvégén, mint az őszi tájkép festés, vagy a bögre készítési tanfolyam. A legtöbb program a jő időre való tekintettel kint lesz megrendezve, ezzel is biztosítva a szükséges távolságtartás feltételeit. A parkok sütögetésre és szabadidős programokra invitálják az embereket, ahol a gyermekek szabadon játszhatnak, és a veszélyforrás is kevesebb, mint a zárt helyeken.

Természetesen a jelenlegi korlátozások mellett is lehet egy kellemes és tartalmas ünnepi napot eltölteni a szeretteinkkel, vagy idén tarthatunk virtuális vacsorát a saját otthonunk biztonságában.